Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekesise të studimeve Themelore të Integruara , Bachalor dhe Master se paraqitja e provimeve per Afatin e Janarit 2020/2021 behet nga data 15.01.2020 deri me daten 22.01.2020.

Data e fundit per vendosjen e notave ne SEMS nga profesoret eshte data 28 shkurt 2021.


Orarin e Provimeve mund ta gjeni këtu