Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekësisë të Studimeve të Integruara Themelore ,Bachelor dhe Master se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve në afatin e Nëntorit 2019/2020, prej datës 25.11.2019 deri më 29.11.2019, në orën 15:00.

Studentët mund ti paraqesin 2 (dy) provime

Ne koordinim me student eshte perpiluar ky orar i provimeve ( vetem gjate vikendeve ) me dt. 07 dhe 08 nentor dhe 14 dhe 15 nentor 2019

Orarin e provimeve mund ta gjeni këtu