Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekësisë të Studimeve Bachelor dhe Master se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve në afatin e prillit 2017/2018, prej datës 04.04.2018 deri më 13.04.2018, në orën 15:00.

Studentët mund te paraqesin vetem nje (1) provim

Orarin e provimeve mund ta gjeni këtu