Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekësisë të Studimeve Themelore te Integruara , Bachelor dhe Master se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve në afatin e prillit 2018/2019, prej datës 04.04.2019 deri më 12.04.2019, në orën 15:00.

Studentët mund te paraqesin dy (2) provime

Orarin e provimeve mund ta gjeni këtu