Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekësisë të Studimeve Bachelor dhe Master se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve në afatin e Qershorit 2017/2018, prej datës 01.06.2018 deri më 12.06.2018, në orën 15:00.
Të drejtën e paraqitjes së provimeve e kanë studentët të cilët i kan të regjistruar të dy semestrat (dimëror dhe veror) të vitit akademik 2017/2018.