Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekësisë të Studimeve Bachelor dhe Master se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve në afatin e Qershorit 2018/2019, prej datës 05.06.2019 deri më 14.06.2019, në orën 15:00.
Të drejtën e paraqitjes së provimeve e kanë studentët të cilët i kan të regjistruar të dy semestrat (dimëror dhe veror) të vitit akademik 2018/2019.

Orarin e provimeve mund ta gjeni duke klikuar këtu