Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekësisë të Studimeve Bachelor dhe Master se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve në afatin e Shtatorit 2018/2019, prej datës 23.08.2019 deri më 30.08.2019.

Prej 01 - 05 Shtator, shorti per studentet me index.