Lista përfundimtare e rezultateve të provimit pranues - Afati plotësues 2017/2018


Programi: Mjekësi e përgjithshme

 1. Lista nga komunitete jo shumicë


Programi: Stomatologji
 
 1. Lista Familja e dëshmorëve
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Farmaci

 1. Lista Kosovë
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Fizioterapi

 1. Lista Kosovë
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Infermieri

 1. Lista Kosovë
 2. Lista e fëmijëve të dëshmorëve
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3.   Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria


    Raporti i komisionit për pranim
 
    Raporti i komisionit për ankesa