Listat me rezultatet përfundimtare të konkursit për student të rinj në nivelin Bachelor për vitin akademik 2019/20 në Fakultetin e Mjekësisë, të ndara sipas programeve, mund ti gjeni duke klikuar në vegzën e mëposhtme:

Rezultatet përfundimtare si dhe njoftimi i raportit te ankesave