Lista preliminare e rezultateve të provimit pranues - Afati plotësues 2017/2018

Njoftim për ankesa

Programi: Mjekësi e përgjithshme
 1. Lista nga komunitete jo shumicë

Programi: Stomatologji
 1. Lista Familja e dëshmorëve
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Farmaci
 1. Lista Kosovë
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Fizioterapi
 1. Lista Kosovë
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Infermieri
 1. Lista Kosovë
 2. Lista e fëmijëve të dëshmorëve
 2. Lista nga komunitete jo shumicë
 3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria