Rezultatet preliminare të provimit pranues për studentët e rinj në vitin akademik 2019/2020 sipas konkurstit të UP-së (Nr.ref.1/893, dt.04.07.2019), për Fakultetin e Mjekësisë  mund ti gjeni të ndara sipas programeve  duke klikuar në vegzën e mëposhtme:

Rezultatet preliminare si dhe njoftimi për ankesa