Lista preliminare e rezultateve të provimit pranues 2017/2018

 Njoftim për ankesa

Programi: Mjekësi e përgjithshme 
 1. Lista Kosovë
 
2. Lista Familja e dëshmorëve
 
3. Lista nga komunitete jo shumicë
 
4. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Stomatologji 
 1. Lista Kosovë
 
2. Lista Familja e dëshmorëve
 
3. Lista nga komunitete jo shumicë
 
4. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Farmaci
 1. Lista Kosovë
 
2. Lista e fëmijëve të dëshmorëve
 3
Lista nga komunitete jo shumicë
 4
Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Fizioterapi
 1. Lista Kosovë
 
2. Lista nga komunitete jo shumicë
 
3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria

Programi: Infermieri
 1. Lista Kosovë
 2. Lista e fëmijëve të dëshmorëve
 
2. 
Lista nga komunitete jo shumicë
 
3. Lista Mali i Zi, Presheva, Bujanoci, Medvexha, Maqedonia dhe Shqipëria