Njoftohen kandidatet se ankesat ne lidhje me transferet ne Fakultetin e Mjekesise kandidatet mund t'i bejne te Enjten (20.10.2016) dhe te Premten (21.10.2016).
Takimi me kandidatet qe kane parashtruar ankese behet te Premten ne ora 11:00, ne Dekanatin e Fakultetit te Mjekesise.