Njoftohet stafi akademik, studentët e Degës së Farmacisë dhe të interesuarit tjerë të kësaj fushe se të Premtën me 26.05.2017, në ora 11:00, në sallën F1 të Degës së Farmacisë organizohet ligjerata me temën “Precision Medicine: Pharmacogenetic Testing”. Kjo ligjeratë, në kuadër të Erasmus +,  do të mbahet nga Prof.Antonio Sánchez Pozo, Universiteti i Granadës, Spanjë. Pra, ftoheni të merrni pjesë në këtë ligjeratë.