Te nderuar student te Fakultetit te Mjekësise perfitues te burses Universitare kërkoj nga ju qe te me dergoni ne e-mail adresen time kopjen e leternjoftimit dhe karteles se bankes.
Shumica prej jush i keni dorezuar ne dekanat por ne pamundesi te kem qasje aty per shkak te situates kerkoj edhe nje here ti dorezoni ...por kete here ne adresen time([email protected]), ne menyre qe ti pergatis sa me shpejt per pagese.
Faleminderit per mirkuptim!
Gjeni bashkangjitur kerkesen qe duhet plotesuar

Kerskesa

Lista e studentëve