Njoftohen te gjithe kandidatet e PhD te dy gjeneratave ( gjenerate e hershme dhe gjenerate e re) te vijne ne takim diten e Hene me dt 11.02.2019 ne ora 15.00 ne Amfiteatrin e Dekanatit te FM, qe te njoftoheni per ecurin e gjitha procedurave te metutjeshme per studimet e PhD.