Orari i ligjëratave dhe ushtrimeve për semestrin verore 2016/17.

Mjekësi e përgjithshme

Mjekësi e përgjithshme Ushtrime

Stomatologji


Farmaci

Fizioterapi

Infermieri dhe mami