Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekesise të studimeve Themelore të Integruara , Bachalor dhe Master se paraqitja e provimeve per Afatin e Janarit 2018/2019 behet nga data 08.01.2019 deri me daten 15.01.2019.

Orarin e Provimeve mund ta gjeni këtu