Rezultatet preliminare të konkursit për studimet e Doktoratës per vitin akademik 2020/2021 mund ti gjeni duke klikuar ketu

Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët i janë nënshtruar provimit pranues në studimet Doktoratës me datë 23.11.2020 në Fakultetin e Mjekësisë për vitin Akademik 2020/2021 se:

·        Dita e paraqitjes së Ankesave është më datën 03.12.2020 (ditë e enjte) dhe më datën 04.12.2020 (ditë e Premte) në Dekanatin e Fakultetit të Mjekësisë.

·        Ankesat duhet të protokolohen në Arkiv të Dekanatit në katin e dytë, prej orës 10.00 deri në ora 15.00.

·        Ankesat shqyrtohen nga Komisioni në prezencë të kandidatëve prej orës 9.00 ditën e Hënë me datë 07.12.2020 në Dekanat .