Njoftohen studntët qe gjinden në këto lista te drejtimeve Farmaci dhe Fizioterapi që të lajmrohen tek zyrtarët perkatës për qështje studentore.

Lista e studenteve  Farmaci

Lista e studenteve Fizioterapi

Studentët qe gjinden në keto lista duhet qe patjeter te lajmrohen nga data 24/05/2019 deri me daten 29/05/2019