Prezantimi i projektit “Kujdesi Paliativ në Kosovë”, i përgatitur nga studentët e kolegjit Dartmouth dhe Fakultetit të Mjekësisënga Kosova

 
  • Prezantimi i projektit “Kujdesi Paliativ në Kosovë”, i përgatitur nga studentët e kolegjit Dartmouth dhe Fakultetit të Mjekësisënga Kosova
    28 gusht @ 08:01

    Prezantimi i projektit “Kujdesi Paliativ në Kosovë, i përgatitur nga studentët e kolegjit Dartmouth: Io Jones, Emily Schneider dhe A.J. Spiegelman, si dhe studentët e Fakultetit të Mjekësisënga Kosova: Berat Fazliu, Flaka Shoshi dhe Dr. Dijon Musliu[…]

     
 
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|