Prezantimi i projektit “Kujdesi Paliativ në Kosovë”, i përgatitur nga studentët e kolegjit Dartmouth dhe Fakultetit të Mjekësisënga Kosova

 
 • Prezantimi i projektit “Kujdesi Paliativ në Kosovë”, i përgatitur nga studentët e kolegjit Dartmouth dhe Fakultetit të Mjekësisënga Kosova
  28 gusht @ 08:01

  Prezantimi i projektit “Kujdesi Paliativ në Kosovë, i përgatitur nga studentët e kolegjit Dartmouth: Io Jones, Emily Schneider dhe A.J. Spiegelman, si dhe studentët e Fakultetit të Mjekësisënga Kosova: Berat Fazliu, Flaka Shoshi dhe Dr. Dijon Musliu[…]

   
 

Vizita e Fulbright Specialistit Prof Shane Desselle

 
 • Vizita e Fulbright Specialistit Prof Shane Desselle
  19 korrik @ 12:12

  Momente nga vizita dhe aktivitetet e Prof Shane Desselle ne Fakultetin e Mjekësisë dhe Rektoratin e Universitetit të Prishtinës. Në ligjeratat mbi publikimet në revistat me impakt të lartë për të mbështur vlerësimin e produktivitetit […]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|