Punëtoria mbi implementimin e Planit strategjik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, organizuar nga Këshilli Drejtues

 
 • Punëtoria mbi implementimin e Planit strategjik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, organizuar nga Këshilli Drejtues
  26 qershor @ 08:33

  Prezantimi i Planit strategjik 2016-2020 të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

   

 

Vizita në Dartmouth Hitchcock Medical Center; Norris Cotton Cancer Center/Geisel School of Medicine at Dartmouth.

 
 • Vizita në Dartmouth Hitchcock Medical Center; Norris Cotton Cancer Center/Geisel School of Medicine at Dartmouth.
  10 maj @ 08:15

  Takime me Dekanin e Fakultetit të Mjekësisë Prof. Duane Compton; Associate Director of Community affairs, Linda Kennedy; Resource Director of Pathology, Director of Clinical Genomics and Advanced Technology, Prof. Greg Tsongalis; Assistant Professor of Pa[…]

   
 

Pamje nga Tryeza e Rrumbullaket e organizuar nga Fakulteti i Mjekesise, Universitetit i Prishtines 'Hasan Prishtina"

 
 • Pamje nga Tryeza e Rrumbullaket e organizuar nga Fakulteti i Mjekesise, Universitetit i Prishtines
  23 prill @ 12:32

  Fakulteti i Mjekësisë organizoi Tryezën e Rrumbullakët me titull: “Kriza e ekzistencës së Klinikave të QKUK-së si pasojë e mungesës së profesorëve”. Në këtë tryezë morrën pjesë Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Bytyqi, Ministri[…]

   
 

Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Gruas 8 Marsit

 
 • Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Gruas 8 Marsit
  09 mars @ 08:42

  Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, Prof. Dr. Suzana Manxhuka - Kërliu gjatë konferencës së organizuar për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 Marsin, foli për gratë dhe kontributin e tyre në zhvillimin akademik të UP-së.

   

 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|