Inaugurimi i themelimit të Qendrës për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

 
 • Inaugurimi i themelimit të Qendrës për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”
  02 shkurt @ 09:45

  Inaugurimi i themelimit të Qendrës për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

   

 

Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, të Universitetit të Prishtines “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Suzana Manxhuka-Kërliu, morri pjesë në Forumin mbi Mundësitë e reja të Hulumtimit Shkencor Ndërkombëtarë në Europën Juglindore, në Triesht, Itali, 25-26 Janar, 2018.

 
 • Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, të Universitetit të Prishtines “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Suzana Manxhuka-Kërliu, morri pjesë në Forumin mbi Mundësitë e reja të Hulumtimit Shkencor Ndërkombëtarë në Europën Juglindore, në Triesht, Itali, 25-26 Janar, 2018.
  02 shkurt @ 08:11

  Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, të Universitetit të Prishtines “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Suzana Manxhuka-Kërliu, morri pjesë në Forumin mbi Mundësitë e reja të Hulumtimit Shkencor Ndërkombëtarë në Europën Juglindore, në Triesht, Itali, 2[…]

   
 

Pjesëmarrja e Dekanes dhe Prodekanes në ceremoninë e shënimit të 100 vjetorit të themelimit të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Zagrebit.

 
 • Pjesëmarrja e Dekanes dhe Prodekanes në ceremoninë e shënimit të 100 vjetorit të themelimit të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Zagrebit.
  21 dhjetor @ 08:10

  Takim me Shefin e Departamentit të Patologjise ne spitalin Merkur, Prof. Slavko Gasparov dhe takim  me Prodekanin për marrëdhënje ndërkombëtare të Fakultetit të Stomatologjisë të Universitetit të Zagrebit, Prof. Ivan Alajbeg.

   

 

Vizita e Dekanes në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Stambollit.

 
 • Vizita e Dekanes në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Stambollit.
  20 dhjetor @ 08:26

  Takim me Dekanin dhe stafin e tij; takim me Rektorin; Kryetarin e Akademise se Shkencave të Turqisë dhe Prof. Gabor Hamza, anëtar i Akademisë së Shkencave të Hungarisë dhe laureat i cmimit "Anëtar Nderi i Akademisë së Shkencave të Turqisë; takim me S[…]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|