Emërimi i Anëtarëve të Nderit të “Bordit të Nderit Këshilldhënës Ndërkombëtar” të Fakultetit të Mjekësisë

 
 • Emërimi i Anëtarëve të Nderit të “Bordit të Nderit Këshilldhënës Ndërkombëtar” të Fakultetit të Mjekësisë
  02 tetor @ 07:53

  Fakulteti i Mjekësisë emëroi Prof. Bob Djavan dhe Prof. Ates Kadioglu si Anëtarë Nderi të Bordit të Nderit Këshilldhënës Ndërkombëtar të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në prezencë të Ministrit të Shënd[…]

   
 

Dakordim i suksesshëm për bashkepunim akademik me Dekanin e Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Linkopings në Suedi, Prof. Johan Soderholm

 
 • Dakordim i suksesshëm për bashkepunim akademik me Dekanin e Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Linkopings në Suedi, Prof. Johan Soderholm
  28 shtator @ 02:18

  Dakordim i suksesshëm për bashkepunim akademik me Dekanin e Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Linkopings në Suedi, Prof. Johan Soderholm

   
 

FAKULTETI I MJEKËSISË DHE QKUK NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI PËR PILOTIM DHE THEMELIM TË QENDRËS INFORMATIVE TË BARNAVE

 
 • FAKULTETI I MJEKËSISË DHE QKUK NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI PËR PILOTIM DHE THEMELIM TË QENDRËS INFORMATIVE TË BARNAVE
  15 korrik @ 01:16

  Në Dekanatin e Fakultetit të Mjekësisë, është nënshkruar Marrëveshja e  bashkëpunimi ndërmjet  Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Shërbimit Spitalor Klinik Universitar i Kosovës, përkatësisht[…]

   
 

Mjekët Ndërkombëtar për Prevencën e Luftës Nukleare-IPPNW

 
 • Mjekët Ndërkombëtar për Prevencën e Luftës Nukleare-IPPNW
  29 maj @ 12:00

  Mjekët Ndërkombëtar për Prevencën e Luftës Nukleare-IPPNW. Konferenca e studentëve Evropian dhe Takimi Vjetor i Ballkanit Perëndimor me fokus: “Rrezatimi dhe efektet e tij në shëndetin e popullatës. 25-28 Maj 2017 Prishtinë, Kosovë.

  Dekanja e […]

   
 
 |<  <  2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  >  >|