FAKULTETI I MJEKËSISË DHE QKUK NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI PËR PILOTIM DHE THEMELIM TË QENDRËS INFORMATIVE TË BARNAVE

 
 • FAKULTETI I MJEKËSISË DHE QKUK NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI PËR PILOTIM DHE THEMELIM TË QENDRËS INFORMATIVE TË BARNAVE
  15 korrik @ 01:16

  Në Dekanatin e Fakultetit të Mjekësisë, është nënshkruar Marrëveshja e  bashkëpunimi ndërmjet  Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Shërbimit Spitalor Klinik Universitar i Kosovës, përkatësisht[…]

   
 

Mjekët Ndërkombëtar për Prevencën e Luftës Nukleare-IPPNW

 
 • Mjekët Ndërkombëtar për Prevencën e Luftës Nukleare-IPPNW
  29 maj @ 12:00

  Mjekët Ndërkombëtar për Prevencën e Luftës Nukleare-IPPNW. Konferenca e studentëve Evropian dhe Takimi Vjetor i Ballkanit Perëndimor me fokus: “Rrezatimi dhe efektet e tij në shëndetin e popullatës. 25-28 Maj 2017 Prishtinë, Kosovë.

  Dekanja e […]

   
 

Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prshtinës “Hasan Prishtina” dhe Fondacionit Aksionin për Nëna dhe Fëmijë (ANF).

 
 • Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prshtinës “Hasan Prishtina” dhe Fondacionit Aksionin për Nëna dhe Fëmijë (ANF).
  19 maj @ 12:00

   Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prshtinës “Hasan Prishtina” dhe Fondacionit Aksionin për Nëna dhe Fëmijë (ANF). Ky bashkëpunim do të mundësoj realizimin e praktikave në prog[…]

   
 

Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës ,,Hasan Prishtina” dhe KOMC

 
 • Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës ,,Hasan Prishtina” dhe KOMC
  19 maj @ 12:00

   Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës ,,Hasan Prishtina”  dhe KOMC për organizimin e shkollave të ultratingullit, të akredituara nga MSHRKS. 

   
 
 |<  <  2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  >  >|