Fakulteti i Mjekësisë emëroi Prof. Bob Djavan dhe Prof. Ates Kadioglu si Anëtarë Nderi të Bordit të Nderit Këshilldhënës Ndërkombëtar të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në prezencë të Ministrit të Shëndetësisë z. Ismaili, gjatë konferencës mbi Kancerin e Prostatës, të mbajtur në bibliotekën Universitare të Prishtinës.