Kisha nderin të prezantoj Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës dhe Bordin Nacional pë Kontroll të Kancerit të Kosovës në “Global Health Catalyst Summit at Harvard”, I cili u organizua në Dana-Farber Cancer Center/Harvard Medical School!