Prezantimi i projektit “Kujdesi Paliativ në Kosovë, i përgatitur nga studentët e kolegjit Dartmouth: Io Jones, Emily Schneider dhe A.J. Spiegelman, si dhe studentët e Fakultetit të Mjekësisënga Kosova: Berat Fazliu, Flaka Shoshi dhe Dr. Dijon Musliu, si rezultat i bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Kolegjit Dartmouth, NH, SHBA.