Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, Prof. Dr. Suzana Manxhuka - Kërliu gjatë konferencës së organizuar për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 Marsin, foli për gratë dhe kontributin e tyre në zhvillimin akademik të UP-së.