Sot në takim dekanja e Fakultetit të Mjekësisë prof.dr. Suzana Manxhuka - Kërliu priti dr. Guido Pfeffer Chefartz Anästhesie und Schmerzentherapi Rozenheim Germany. Takimi ishte miqësor si dhe u biseduan sferat e bashkepunimit akademik, arsimor, edukativ dhe profesional në mes dy institucioneve.