Pas takimit me Mike Rouse, Drejtor i Sherbimeve Nderkombetare ne Accreditation Council for Pharmacy Education (ACPE) ne Shtetet e Bashkuara. Gjate takimit biseduam per mundesite e avansimit te programit tone te Farmacise sipas standardeve amerikane si dhe certifikimin nga ACPE.

www.lllpharm.com