Takim me Dekanin dhe stafin e tij; takim me Rektorin; Kryetarin e Akademise se Shkencave të Turqisë dhe Prof. Gabor Hamza, anëtar i Akademisë së Shkencave të Hungarisë dhe laureat i cmimit "Anëtar Nderi i Akademisë së Shkencave të Turqisë; takim me Shefin e Departamentit të Patologjisë dhe Urologjisë.