Njoftim për mbrojtje publike të tezës së doktoratës

 
 • 04 nëntor @ 08:21

  Njoftojmë të interesuarit se Ass.Mr.ph.Armond Daci me datën 07.11.2016 në ora 11.30 në dekanat, e mbron tezën e doktoratës, me titull:” Ndikimi i variantëve polimorfike ABCB1,EPHX1 dhe SCN1A në koncentrimet plazmatike dhe farmak[…]

   
 

Mbrojtje publike e tezës së doktoratës

 
 • 21 tetor @ 03:08

  Njoftojmë të interesuarit se Ass. Dr. Drita Kutllovci - Zogaj mr.sc me datën 25.10.2016 në ora 11:00 në dekanat, e mbron tezën e doktoratës, me titull: ˝ Korrelacioni ndërmjet nivelit të plumbit në gjak,aktivitetit të enzimës dehidrataza e acidit delta &n[…]

   
 

Mbrojtje publike e tezës së doktoratës

 
 • Mbrojtje publike e tezës së doktoratës
  17 tetor @ 02:15

  Njoftojmë të interesuarit se Ass.Dr.Shkelzen Duçi me datën 20.10.2016 në ora 12.00 në dekanat, e mbron tezën e doktoratës, me titull:” Efekti i 5-fluorouracilit në formacionin e adhezioneve tek tendinet fleksore të thella të laceruara pjesërisht në […]

   
 

Mbrojtje publike e tezës së doktoratës

 
 • Mbrojtje publike e tezës së doktoratës
  13 shtator @ 10:09

  Njoftojmë të interesuarit se Ass.Dr.Blerta Latifi – Xhemajli me datën 15.09.2016 në ora 11.00 në dekanat, e mbron tezën e doktoratës, me titull:” Hulumtimi klinik i efektivitetit të fluorit dhe xylitolit në parandalimin e […]

   
 
 |<  <  18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

  «nëntor»
  MaEnPrShDi
  28293031123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829301
  2345678
 
 

Shpallje & Ngjarje