Njoftim për Vetë deklarim të dyfishtë të nacionalitetit nga afati i parë në afatin e dytë

 
 • 19 shtator @ 11:05

  Njoftohen kandidatët të cilët kanë aplikuar për provim pranues në Afatin e dytë lidhur me: Mospërputhje të deklarimit të përkatësisë etnike të kandidatëve nga afati i pare në afatin e dytë të Provimit Pranues në Fakultetin e Mjekësisë.

  Anda[…]

   
 

Njoftim për publikim në revistë me impakt faktor 38.6 nga stafi i Fakultetit të Mjekësisë

 
 • Njoftim për publikim në revistë me impakt faktor 38.6 nga stafi i Fakultetit të Mjekësisë
  12 shtator @ 11:10

  Stafi i Fakultetit të Mjekësisë, publikon në revistë më impakt faktor 38.6! E tërë kjo fal punës së asistentit të Departamentit të Farmacisë PhD Dardan Hetemi, i cili si autor i parë në bashkëpunim më Profesor Emeritus Jean Pinson, ka arritur që për herë […]

   
 

Njoftim për mbrojtje të punimit të diplomës Master

 
 • 11 shtator @ 12:00

  Njoftojmë të interesuarit se Bsc.Valentina Rexhi me 12.09.2017 në ora 10.00 në dekanat, e mbronë punimin e masterit në Menaxhmentin shëndetësor me titull:

  “Strategjitë e marketingut në funksion të rritjes të knaqësisë të konsumatorëve në […]

   
 

Njoftim për mbrojtje publike të tezës së doktoratës

 
 • 07 qershor @ 12:00

  Njoftojmë të interesuarit se Ass.Dr.Jehona Ahmedi me datën 08.06.2017 në ora 13.00 në dekanat, e mbron punimin e disertacionit, me titull: ˝ Krahasimi i ozonit gazor dhe klorheksidinës në parandalimin e alveolitit ˝.


  Par[…]

   
 
 |<  <  26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

  «tetor»
  MaEnPrShDi
  2829301234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930311
  2345678
 
 

Shpallje & Ngjarje