Afati i Qershorit 2020/21

03 Qershor 2021
SHARE

Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekesise të studimeve Themelore të Integruara, Bachalor dhe Master se paraqitja e provimeve per Afatin e Qershorit 2020/2021 behet nga data 04.06.2021 deri me daten 13.06.2021.

Data e fundit per vendosjen e notave ne SEMS nga profesoret eshte data 18 korrik 2021.

Provimet e lëndëve të mëdha klinike (për shkak të specifikave që i kanë), fillojnë të mbahen 7 ditë para datës së prezantuar në orar!                                                                                              
Orarin e Provimeve mund ta gjeni duke klikuar KËTU.