Njoftim lidhur me regjistrimin e lëndëve zgjedhore të semestrit veror të vitit akademik 2022-23

14 Shkurt 2023
SHARE

Njoftojmë të gjithë studentët e studimeve themelore të integruara dhe bachelor që regjistrimi i lëndëve zgjedhore të semestrit veror të vitit akademik 2022-23 do të fillojë të mërkurën (15.02.2023) në ora 16:00 dhe zgjatë deri te martën (21.02.2023) në ora 15:00.

PS: Gjatë kësaj kohe mund të bëni regjistrimin edhe të lëndëve obligative të cilat nuk janë regjitstruar me kohë.