Takim me z. Nicu Fota-Udhëheqës i projektit AQH (Accessible Quality Healthcare)

15 Nëntor 2022
SHARE

Takim me z Nicu Fota-Udhëheqës i projektit AQH -Kujdesi Cilësor dhe i Çasshēm në Kujdes Parësor Shëndetësor financuar nga SDC(Agjensioni Zviceran për Zhvillim dhe Bashkëpunim) dhe implementuar nga Swiss TPH

-Dr Genc Ymerhalili,FRCGP/ Honorary Fellowship RCGP-UK( Udhëheqës i rezultatit 1 të AQH projektit)

-Shefen e Deges se Infermierise/ FMUPHP, Prof.ass. Elvana Podvoricen!