Mirësevini në Fakultetin e Mjekësisë!

U themelua më 17 qershor të vitit 1969, ndërsa punën e filloi në dhjetor të po atij viti dhe ligjërata e parë u mbajt në lokalet e Fakultetit Filozofik të Prishtinës.

Portali universitar


Ligjeratë për zhvillimin e shkathtësive të buta (eng. Soft skills)

Më shumë

LIGJERATË PËR ZHVILLIMIN E SHKATHTËSIVE TË BUTA DHE PROFESIONALE NË LËMIN E TIK-ut

Të nderuar studentë, ftoheni  me datë 24 Nëntor 2015, me fillim në ora 09:30h në sallen e kuqe të Fakultetit të Filologjisë – Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina “. Më shumë

Universiteti Veror hap thirrjen për aplikim të profesorëve

Të nderuar Profesorë dhe Asistentë, Universiteti i Prishtinës hap thirrjen për aplikim për edicionin e XVI-të të Universitetit Veror Ndërkombëtar dhe afati për aplikim zgjat deri më 25 dhjeto...

Më shumë

Bursa për doktorata në Japoni


Më shumë

Njoftim mbi suksesin e Fakultetit të Mjekësisë në fushën e punimeve shkencore nga doktoratat e mbrojtura dhe ato në proces

Në Kongresin e Urologëve të Evropës Juglindore, të organizuar nga Shoqata Evropiane e Urologjisë, urologët nga Kosova fituan dy çmimet e para në një garë të 500 pjesëmarrësve nga gjithë Evropa.
Më shumë