Afati i Janarit 2022/23

13 Janar 2023
SHARE

NJOFTIM LIDHUR ME AFATIN E JANARIT 2023

20.01.2023_Afati i Janarit_Pas vendimeve të Këshillit të FM_2022-23

Koha e paraqitjes se provimeve për studentët është: 13 janar (15:00)  deri 20 janar 2023 (15:00)   

Provimet mbahen nga data 23 janar deri ne 20 shkurt 2023

Tërheqja e shortit për studentët me indeks: 23 janar 2023

Provimet e lëndëve të mëdha klinike (për shkak të specifikave që i kanë), fillojnë të mbahen 7 ditë para datës së prezantuar në orar! 

Provimet e datës 16 dhe 20 shkurt duhet obligativisht te mbahen pas orës 16:00!

Data e fundit për vendosjen e notave në SEMS nga profesorët është data 23 shkurt 2022 

 

Orari i Provimeve Master :

Orari i provimeve Master EKSH Janar_Qershor_Shtator 2023

Afati_Janar 2023_studimet MSc ne Fizioterapi