📣 Sesion informues për Raundin XIII të Young Cell Scheme / Datë: 7 Nëntor 2022 / Ora: 11:00 – 11:50

03 Nëntor 2022
SHARE

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar,

Ftoheni të merrni pjesë në një sesionin informues për Raundin XIII të  Young Cell Scheme, takoni  Dr. Nikolaos Panagiotou - Drejtues i Programit (Universiteti Aristoteli i Selanikut) dhe informohuni mbi programin Young Cell Scheme - program bursash i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Qeveria e Kosovës për studime pasuniversitare të nivelit master jashtë vendit, që synon të përmirësojë cilësinë e administratës publike të Kosovës duke investuar në arsimimin e studentëve aktualë dhe nëpunësve civilë të ardhshëm.

 

Datë: 7 Nëntor 2022

Ora:  11:00 – 11:50

Vendi: Amfiteatri i madh i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”