Kalendari i ligjëratave me ligjërues-mjek vendor me punë jashtë vendit

05 Shkurt 2021
SHARE


Kalendari i ligjëratave me ligjërues-mjek vendor me punë jashtë vendit, organizuar nga Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës, të akredituara nga Oda e Mjekëve të Kosovës, për vitin 2021
Vendi: Online përmes Qendrës së Telemjekësisë së Kosovës


1.    25 Shkurt, ora 10:00
Dr.med.  Labinot Marku, neurokirurg
Neurokirurg, Hanover, Gjermani
Tema: “Aplikimi i Neuronavigacionit në neurokirurgji”

2.    18 Shkurt, ora 14:00
Dr.med. Ardian Zhubi, psikiatër
Linden Oaks Hospital at Edward-Elmhurst Health
Advanced Behavioral Health Services
Northwestern Medicine Central DuPage Hospital

Tema: " COVID-19 dhe shëndeti mental "

3.    11 Mars, ora 11:00
Dr.med. Arsim Thaqi,
Department of ENT-Head and Neck Surgery, Schwarzwald-Baar Klinikum Villingen - Schwenningen
Tema: “Sëmundjet apo patologjitë në hapësirat e sinuseve dhe bazës anteriore të kafkës dhe terapia me kirurgjinë minimal-invazive

4.    26 Mars, ora 10:00
Dr.med. Ali Hajdari, Kardiolog
Kryemjek (Oberarzt), Cardiology Clinic, Thüringen, Germany
Tema: “Hipertensioni esencial, trajtimi” ose “Kardiologjia invasive si dhe elektrofiziologjia stimulative (PM/ICD-CRT-Therapie)”