Bashkëpunimi ndërmjet "Geisel School of Medicine/Dartmouth" dhe Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës

01 Korrik 2020
SHARE

Kishim nderin të kemi mysafirët nga “Geisel School of Medicine at Dartmouth” për një javë në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës.

Prof. Dr. Mary Chamberlin, Oncologist, Medical Director, Oncology-Hematology/Geisel School of Medicine, Dartmouth University, NH, USA Prof. Dr. Ruth Thompson, Medical Director of The Jack Byrne Center for Palliative & Hospice Care/Dartmouth Linda Kennedy, Associate Director of Community affairs, Dartmouth
Prof. Megan Romano, Environmental epidemiologist, Dartmouth Anne Sosin, Global Health Initiative, Program Director, Dickey
Center for International Understanding/Dartmouth College.

Për më tutje, organizuam sëbashku me ekspertët nga Dartmouth dhe Aksionin për Nëna dhe Fëmijë-AMC një konferencë me titull:”Çasja Multidisiplinare në Zbulimin e Hershëm dhe Skriningun e Kancerit të Gjirit”