Prezantimi i Fakultetin të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës dhe Bordin Nacional pë Kontroll të Kancerit të Kosovës në “Global Health Catalyst Summit at Harvard”

01 Korrik 2020
SHARE

Kisha nderin të prezantoj Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës dhe Bordin Nacional pë Kontroll të Kancerit të Kosovës në “Global Health Catalyst Summit at Harvard”, I cili u organizua në Dana-Farber Cancer Center/Harvard Medical School!