Pamje nga Tryeza e Rrumbullaket e organizuar nga Fakulteti i Mjekesise, Universitetit i Prishtines 'Hasan Prishtina"

23 Prill 2019
SHARE

Fakulteti i Mjekësisë organizoi Tryezën e Rrumbullakët me titull: “Kriza e ekzistencës së Klinikave të QKUK-së si pasojë e mungesës së profesorëve”. Në këtë tryezë morrën pjesë Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Bytyqi, Ministri i Shëndetësisë z.Ismaili, Këshilltari i Kryeministrit, Dr. Jaha, Kryesuesja e Këshillit Drejtues të UP-së z. Bunjaku, Rektori i UP-së Prof. Dema, Kryesuesi i Bordit të SHSKUK-së, Prof. Ramadani dhe Drejtori ekzekutiv i SHSKUK-së Dr. Sejdiu.