Tryezë shkencore për të shënuar Ditën Botërore të Kancerit, 4 Shkurtin me moton “Ne mundemi. Une mundem”

05 Shkurt 2018
SHARE

Bordi Nacional për Kontroll të Kancerit nën patronatin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Fakultetit të Mjekësisë organizoi një Tryezë shkencore për të shënuar Ditën Botërore të Kancerit, 4 Shkurtin me moton “Ne mundemi/Une mundem”.